search

Trufe de ciocolată crudă cu cafea și guarana, 55 g, BIO

39,50 lei
cu TVA

Trufe de ciocolată crudă cu cafea și guarana. 50% cacao crudă și 22% zahăr integral din trestie de zahăr.

16 trufe/cutie

Cantitate

 

Plată securizată

 

Livrare prin curier rapid

Aceste trufe 100% vegetale își respectă promisiunile. Unul sau mai multe cuburi îți vor oferi o energie subtilă, dar dacă mănânci întreaga cutie, noaptea ta va fi albă. Datorită brandului Rrraw nu mai trebuie să vă gânditi la o cafea și o bucațică de ciocolată, ba chiar nu mai trebuie să beți o cafea... tot ce aveți nevoie este în această ciocolată Rrraw, însoțită de ruda sa amazoniană, guarana.

Paullinia cupana cunoscută sub numele de GUARANA, este o plantă nativă în Brazilia și bazinul amazonian. Este folosită pentru efectele energizante, datorită conținutului ridicat de cofeină. Guarana este un ingredient cheie în multe băuturi, în suplimente nutritive și în produse pentru reducerea greutății.

Trufele sunt unele dintre cele mai voluptoase dulciuri cu ciocolată, se topesc în gură și te cuceresc cu aroma puternică și consistentă. Trufele Rrraw, prin topire eliberează una câte una toate aromele pe care le conține. Câteva bucățele de boabe de cacao crude crocante aduc o notă finală de cacao pură.

Boabele de cacao crude (Criollo peruvian neprăjit) sunt măcinate încet cu o piatră de măcinat cu alte ingrediente, 100% vegetale și crude. Cuburile obtinuțe din acest amestec sunt acoperite cu pudră de cacao crudă.

Ingrediente: boabe de cacao crude*, zahăr integral din trestie*, migdale*, ulei de floarea soarelui*, cafea*, guarana*, pudră de cacao crudă*, sare marină. *provin din Agricultură Ecologică


Valori nutriționale/100 g: valoare energetică: 2460 kJ/590 kcal. Indicele glicemic 44. Grăsimi: 47 g (din care acizi grași saturați 18 g). Glucide 37 g (din care zaharuri 21 g). Proteine 7,9 g. Sare 0,152 g.

Poate conține urme de fructe cu coajă tare și susan.

Referinta: 0152

0152