search

100% cacao, tabletă de ciocolată crudă, 45 g, BIO

23,00 lei
cu TVA

Tabletă de ciocolată crudă. 100% cacao.

Cantitate

 

Plată securizată

 

Livrare prin curier rapid

Procesul nostru de fabricație, fără prăjire sau coacere, elimina gustul amărui din produs. Vei descoperi adevăratele arome originale și subtile ale boabei de cacao crude. De obicei aceste arome sunt mult diminuate la prăjire.

De ce 100% cacao?

Cu PUR 100, îi invitam pe gurmanzi să descopere adevaratele arome ale boabelor de cacao crudă din arbore de cacao sălbatic. Este, de asemenea, ocazia de a revizui părerea că „prăjirea este cea care dezvăluie aromele boabei de cacao”. Cei care au lansat această idee, cu siguranță, nu au mâncat niciodată o boabă de cacao crudă, de calitate. Neadevarul se află și în expresia „prăjirea piperului dezvăluie aroma piperului”. Prăjirea nu creează aroma de cacao, ci doar oferă alte arome mai puternice, care acoperă cele mai subtile arome de cacao cruda. Din punct de vedere nutrițional, PUR 100 vizează excelența. Prin realizarea produselor Rrraw, fără prăjire sau coacere, se pastreaza toți nutrienții, care sunt de obicei distruși în mare măsură prin prăjire. Ciocolata crudă conține de 4 ori mai mulți antioxidanți decât ciocolata prăjită. Absența totală a zahărului face posibilă recomandarea 100% pentru persoanele cu diabet.

Ingrediente: boabe de cacao crude*, zahăr integral din trestie*, unt de cacao*, sare marină. *provin din Agricultură Ecologică

Valori nutriționale/100 g: valoare energetică: 2815 kJ/673 kcal. Indicele glicemic 20. Grăsimi: 58 g (din care acizi grași saturați 36 g). Glucide 31 g (din care zaharuri 0 g). Proteine 8 g.Sare 0,008 g.

Poate conține urme de fructe cu coajă tare și susan.

Referinta: 0031

0031